Scrisoarea cititorului/ "Asa arata podul care face legatura intre Gherghita si Draganesti. Ne rupem masinile!"

Publicat in Eveniment 13 Aprilie 2018 3644 ori
Google+ WhatsApp

Un cititor al ziarului nostru ne-a semnalat, la redactie, starea deplorabila in care se afla podul peste raul Prahova, ce face legatura intre Gherghita si Draganesti.

Barbatul sustine ca problema gropilor care au sapat podul de la un cap la altul dateaza de cel putin 4 ani, locuitorii celor doua comune ajungand in pragul disperarii. Dimensiunea craterelor din asfalt este foarte mare, soferii nemaiavand loc sa le ocoleasca.

Iata mesajul primit la redactie si invitam autoritatile locale responsabile sa "admire" imaginile din galeria foto de mai sus!

"Podul care face legatura intre Gherghita si Draganesti din judetul Prahova ! De 4 ani de zile aceeasi problema ! In fiecare dimineata trebuie sa ne rupem masinile ! De cate ori s-a asfaltat , s-a asfaltat pana si dupa pod ! Sau format gauri foarte mari pe el ! Si nu se ia nici o masura !"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.