18 treceri pentru pietoni supraînălțate, la Ploiesti. Vezi unde vor fi realizate

Publicat in Eveniment 26 Martie 2018 818 ori
Google+ WhatsApp
18 treceri pentru pietoni supraînălțate, la Ploiesti. Vezi unde vor fi realizate
18 treceri pentru pietoni supraînălțate, la Ploiesti. Vezi unde vor fi realizate

Comisia de Circulație a Municipiului Ploiești a avizat astăzi favorabil solicitarea privind realizarea mai multor treceri de pietoni supraînălțate în zonele unde se produc frecvent accidente grave.

Pe listă figurează trecerile de la intersecția străzilor Ștrandului/ Clopoțel, Buzăului/ Poștei, în dreptul Școlii Generale Sf. Vineri de pe strada Stadionului, pe Bulevardul București, în zona Timken, pe sensul de mers către centru, în dreptul Colegiului Carmen Sylva, la intersecția străzilor Bobalna/ Principatele Unite, Domnisori/ Aleea Viitoarei, Strada Mărășești,

în dreptul supermarket-ului Penny, intersectie Minerva/ strada Înfrățirii, Șoseaua Vestului / Cosminele, Malu Roșu, în dreptul Școlii Generale Nicolae Simache, pe Bulevardul Independenței, la rondul II, în dreptul restaurantului New London, la intersecția străzilor Cameliei/ Laurilor, pe strada Gageni/Radu de la Afumati,

la intersecția Bulevardul Bucuresti/ 8 Martie, Bulevardul Bucuresti/strada Bănești, la intersecția Ghe. Gr. Cantacuzino/ dr. Carol Davila și intersecție Poet Andrei Muresanu/ Cibinului.

Propunerea vine din partea Poliției Ploiești, care a solicitat o astfel de măsură ca urmare a numeroaselor accidente produse în 2017 în care au fost implicați pietoni în zonele respective.

sursa: www.observatorulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.