Elevă, în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etaj! Ce se întâmplase în casa ei

Publicat in Eveniment 22 Martie 2018 683 ori
Google+ WhatsApp
Elevă, în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etaj! Ce se întâmplase în casa ei
Elevă, în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etaj! Ce se întâmplase în casa ei

O adolescentă în vârstă de 14 ani din Bârlad s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia şi a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au reuşit să o stabilizeze, dar  în continuare situaţia este delicată.

Potrivit primelor informaţii, fata de 14 ani din Bârlad s-a certat cu mama ei şi s-a închis în cameră apoi. La scurt timp după miezul nopţii, adolescenta s-a aruncat de la geam. A avut noroc pentru că în acea zi plouase puțin și solul umed din grădinița blocului unde a căzut a atenuat din impactul, informează estnews.ro.

„Pe numărul de urgență 112 s-a primit un apel pe 9 martie, dimineață, la ora 00.24, în care un vecin al adolescentei a anunțat că o fată s-a aruncat în gol de la etajul trei. Polițiștii fac verificări pentru a pune în evidență elementele constitutive ale unei posibile infracțiuni, pentru care va trebui să se întocmească dosar de cercetare penală”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reprezentanţii şcolii unde fata învaţă spun că nu ştiau să fi avut probleme. Se descurca foarte bine la ore şi avea o relaţie bună cu colegii. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.