Un bărbat a murit la câteva ore după ce și-a înjunghiat soția

Publicat in Eveniment 23 Februarie 2018 409 ori
Google+ WhatsApp
Un bărbat a murit la câteva ore după ce și-a înjunghiat soția
Un bărbat a murit la câteva ore după ce și-a înjunghiat soția

Poveste de groază joi dimineaţă la Focşani! Un bărbat de 54 de ani a încercat să-şi omoare soţia, apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident rutier în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Potrivit anchetatorilor, individul, angajat al camerei de comerţ din Focşani, şi-a atacat dimineaţă soţia în jurul orei 06:00 după un scandal de pomină. A aşteptat-o în fata scării blocului, a rănit-o pe femeie cu un cuţit apoi a fugit.

Victima a strigat după ajutor, iar un vecin a alertat autorităţile care au găsit-o pe femeia de 42 de ani în stare gravă. În timp ce ea era transportată la spital, soţul se îndrepta spre localitatea Dumbrăveni. Poliţiştii spun că a intrat intenţionat pe contrasens în faţa unui TIR. În impact, a murit pe loc. Cuplul are un fiu.

Nu se ştie exact, ce anume a dus la conflictul sângeros dintre cei doi soţi. În hainele şoferului poliţiştii au găsit un bilet în care îşi ameninţa soţia că vrea să-i ia copilul de 16 ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.