Deficit de personal la Spitalul Judetean Ploiesti

Publicat in Eveniment 10 Februarie 2018 1976 ori
Google+ WhatsApp
Deficit de personal la Spitalul Judetean Ploiesti
Deficit de personal la Spitalul Judetean Ploiesti

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta o lipsa acuta a personalului medical. Numai numarul posturilor de medici vacante in acest moment se ridica la 104.

Sectiile cu cele mai mari problem la capitolul angajati sunt Unitatea de Primiri Urgente, terapia intensiva si cardiologia. UPU functioneaza in prezent cu opt medici de specialitate la care se adauga trei medici de familie cu atestat de urgenta. Pe langa acestia ar mai fi nevoie de inca 16 medici.

Din aceasta cauza pacientii stau ore intregi la urgente. La concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante se prezinta putine cadre medicale, iar multi dintre angajatii unitatii spitalicesti au ales sa se mute la Bucuresti, in sistemul privat sau in strainatate.
L

a Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti sunt aprobate 2501 posturi, iar in prezent sunt ocupate 2230, ceea ce inseamna un deficit total de 271 de angajati. 

sursa: prahova-news.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.