PERCHEZITII in Blejoi, la un vanzator de haine si accesorii contrafacute. De unde le cumpara

Publicat in Eveniment 06 Februarie 2018 1553 ori
Google+ WhatsApp
PERCHEZITII in Blejoi, la un vanzator de haine si accesorii contrafacute. De unde le cumpara
PERCHEZITII in Blejoi, la un vanzator de haine si accesorii contrafacute. De unde le cumpara

Poliţişti de investigare a criminalității economice din Prahova au efectuat  în această dimineață o percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite  de punerea în circulație de mărfuri contrafăcute.

În această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat  o percheziţie în Blejoi,  la domiciliul unei persoane bănuite  de punerea în circulație de mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că, în perioada 2016 – februarie 2018, persoana în cauză ar fi promovat pe un site mărfuri susceptibile a fi contrafăcute ( articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie )

Mărfurile ar fi fost achiziționate din diverse complexe comerciale din județul Ilfov fără a deține pentru acestea documente justificative de achiziție și nici certificate de calitate și conformitate sau alte înscrisuri care să le ateste calitatea și acordul titularului de marcă pentru a putea fi comercializate.

Ulterior, bunurile erau expediate către cumpărători prin intermediul serviciilor poștale.

În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor peste 1 000 de astfel de bunuri în valoare de aproximativ 28 000 lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea prejudiciului adus titularilor de marcă și a întregii activități infracționale.

La activități au participat și jandarmi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.