Declaraţia 600: Asigurările de sănătate a celor care nu au depus-o rămân valabile

Publicat in Eveniment 06 Februarie 2018 419 ori
Google+ WhatsApp
Declaraţia 600: Asigurările de sănătate a celor care nu au depus-o rămân valabile
Declaraţia 600: Asigurările de sănătate a celor care nu au depus-o rămân valabile

Contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de depunere, beneficiază de asigurare de sănătate, a declarat vicepremierul Viorel Ştefan.

 

„În legătură cu faptul că s-a prorogat termenul, e adevărat că se pune un semn de întrebare asupra faptului dacă contribuabilii beneficiază sau nu de asigurare de sănătate în această perioadă. Răspunsul îl vom da printr-o OUG care este în lucru şi sperăm ca săptămâna aceasta sau viitoare să venim cu o precizare care să spună că da”, a spus Ştefan.Premierul Viorica Dăncilă a afirmat duminică, referindu-se la Formularul 600 că, până la 1 martie, Ministerul Finanţelor Publice va găsi o soluţie astfel încât cei care au venituri din activităţi independente să depună o singură declaraţie.
Întrebată dacă vor fi amendaţi cei care nu vor plăti până la 25 martie, şefa Guvernului a răspuns: „Nu se pune această problemă”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.