Femeie depistată în Ploiești cu țigarete de contrabandă

Publicat in Eveniment 15 Ianuarie 2018 412 ori
Google+ WhatsApp
Femeie depistată în Ploiești cu țigarete de contrabandă
Femeie depistată în Ploiești cu țigarete de contrabandă

Sâmbătă, în jurul orei 17, în timpul executării atribuțiilor de serviciu pe strada Cometului din Ploiești, o patrulă mixtă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 a observat o femeie, având un comportament suspect, care a urcat într-un taxi.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, fiind oprit pe strada Trandafirilor. Polițiștii au legitimat conducătorul autovehiculului, precum și pasagera, în vârstă de 40 de ani, din Republica Moldova.

Cu ocazia controlului efectuat, asupra sa a fost găsită o sacoșă, ce conținea 200 cu țigarete și 4 litri alcool, bunuri care au fost  ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Totodată, în aceeași zi, în intervalul orar 12-14, polițiști ai Secției nr. 1 Ploiești au organizat și executat o acțiune în oborul din municipiu, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun și alcool.

Au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.400 lei, și au constatat o infracțiune de comercializare de produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată (bunuri confiscate de 1.000 de lei). 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.