Aglomeratie la Serviciul Permise Auto. Ce masuri a luat Prefectura Prahova

Publicat in Eveniment 28 Noiembrie 2017 1300 ori
Google+ WhatsApp
Aglomeratie la Serviciul Permise Auto. Ce masuri a luat Prefectura Prahova
Aglomeratie la Serviciul Permise Auto. Ce masuri a luat Prefectura Prahova

Avand in vedere cresterea continua a solicitarilor privind examenul pentru obtinerea permisului de conducere, pentru evitarea aglomeratiei si eficientizarea activitatii desfasurate de lucratorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova la punctul de lucru situat pe Soseaua Vestului nr. 19, din municipiul Ploiesti, („Sala de Examinare”), conducerea Institutiei Prefectului Judetul Prahova a luat urmatoarele decizii:

- Candidatii aflati la prima examinare se vor prezenta in vederea verificarii dosarului de examen, preluarii imaginii faciale, inregistrarii in aplicatia informatica de examinare si sustinerea probei teoretice in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri, intre orele 08.30 – 14.30. Accesul in sala de examen se va desfasura pe serii dupa cum urmeaza: 08.30 – 10.30, 10.30 – 12.30, 13.00 – 14.30;

 

- Reprogramarile pentru sustinerea probei practice si examinarea candidatilor care au fost declarati „respins” la proba teoretica, se vor efectua in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri, intre orele 14.30 – 16.30.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.