VIDEO - Pericol de avalanșă în Bucegi și Făgăraș

Publicat in Eveniment 24 Noiembrie 2017 415 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO - Pericol de avalanșă în Bucegi și Făgăraș
VIDEO - Pericol de avalanșă în Bucegi și Făgăraș

Meteorologii au emis alertă de avalanșă, valabilă până sâmbătă seară, cel puțin. Riscul este însemnat (nivel 3) în Făgăraș și moderat (nivel 2) în Bucegi.

Într-o postare recentă, salvamontiștii din Bușteni le arată turiștilor de ce nu trebuie să se aventureze pe munte, în această perioadă, și cât de periculoasă poate fi zăpada chiar și la început de sezon.

"Atentie amatorilor de drumeții: In Bucegi straturile diferite de zapada sunt foarte periculoase, se crapa foarte usour chiar si pe pante mai mici de 30°, iar o avalansa va poate pune viata in pericol! In anumite locuri de pe platou putem gasi si aceste dimensiuni ale zapezii", au anunțat salvamontiștii, publicând fotografii în care stratul depășește deja, un metru grosime.

Sursă imagini: Salvamont Bușteni

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.