Fiul lui "Basarab" a murit. Barbatul a fost prins de viitura, in Grecia

Publicat in Eveniment 21 Noiembrie 2017 3171 ori
Google+ WhatsApp
Fiul lui "Basarab" a murit. Barbatul a fost prins de viitura, in Grecia
Fiul lui "Basarab" a murit. Barbatul a fost prins de viitura, in Grecia

Un ploieștean și-a pierdut viața în inundațiile de săptămâna trecută din Grecia, după ce mașina în care se afla în mers pe un pod a fost prinsă de viitură! Acesta se mai afla în mașină cu alți doi cetățeni danezi, care se pare că au supraviețuit.

Ploieșteanul care și-a pierdut viața se numește Octavian C., zis Gogu al lui Basarab. Acesta este fiul lui Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab, care a ajuns celebru în Ploiești încă din anii ’90, devenind un cunoscut al oamenilor legii, fiind unul din cei mai renumiți interlopi locali.

Familia acestuia a plecat în Grecia pentru a aduce trupul neînsuflețit în țară. Iată imagini video și foto cu mașina în care se afla ploieșteanul, făcute de membrii familiei:

sursa: www.ziarulincomod.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.