AE3R Ploiesti-Prahova a prezentat, la Ploiesti, proiectul "Embuild". Vezi despre ce e vorba

Publicat in Eveniment 15 Noiembrie 2017 814 ori
Google+ WhatsApp
AE3R Ploiesti-Prahova a prezentat, la Ploiesti, proiectul "Embuild". Vezi despre ce e vorba

În perioada 15-18 noiembrie 2017, Facultatea de Științe Economice organizează o serie de evenimente integrate în cadrul proiectului aniversar ”25 de ani de învățământ economic universitar la U.P.G. din Ploiești”.


Miercuri, 15 noiembrie 2017, a avut loc deschiderea oficiala a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice „Sursele de Energie in Dezvoltarea si Administrarea Afacerilor Durabile”, incepand cu ora 10:00, Amfiteatrul AP9 al Universității Petrol-Gaze din Ploiești.


In cadrul acestei manifestari se vor prezenta lucrări științifice și vor avea loc dezbateri împreună cu cadre didactice şi specialiști din industria resurselor energetice.


Cu această ocazie, domnul Catalin Csaszar, manager de proiect, a prezentat Proiectul European EmBuild. Obiectivul general al proiectului Embuild il reprezinta sustinerea autoritatilor publice de la nivel local, regional si national sa formuleze strategii de renovare pentru sectorul de constructii care promoveaza renovarea profunda si faciliteaza accelerarea ratei de renovare.


Prin proiectul Embuild, AE3R Ploiesti-Prahova isi propune sa asiste autoritatile publice in realizarea de strategii de renovare solide pentru stocul lor de cladiri, acestea reprezentand in continuarea un exemplu pentru alte localitati pentru a-si realiza propriile lor strategii si in continuare renovarea stocurilor de cladiri atinge mai multe obiective: facturi mai mici de energie, un confort sporit, o viata si spatii de lucru mai sanatoase, imbunatirea calitatii aerului si crearea de locuri de munca la nivel local.


Materialele realizate in timpul proiectului sunt puse la dispozitia tuturor partilor interesate si diseminate unui public cat mai larg pentru maximizarea scopului si impactului proiectului.


Mai multe informatii puteti gasi pe www.ae3r-ploiesti.ro si www.embuild.eu .

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.