Trei prahoveni au incercat sa se sinucida in aceeasi zi!

Publicat in Eveniment 07 Noiembrie 2017 411 ori
Google+ WhatsApp
Trei prahoveni au incercat sa se sinucida in aceeasi zi!
Trei prahoveni au incercat sa se sinucida in aceeasi zi!

Medicii Serviciului de Ambulanta Prahova au intervenit in 3 localitati din Prahova, unde s-au inregistrat cazuri de tentativa de suicid.

Prima interventie a avut loc la Breaza, in jurul orei 12, unde o tanara in varsta de 32 de ani a incercat sa-si puna capat zilelor inghitind mai multe medicamente. Medicii au transportat-o pe femeie la Spitalul municipal Campina.

Si la Liliesti, in jurul orei 22, un barbat in varsta de 28 de ani a fost preluat de medici, dupa ce a fost gasit cu intoxicatie acuta medicamentoasa, voluntara. tanarul a fost transportat la Unitatea Primiri-Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.

Al treilea caz s-a inregistrat in Ploiesti, azi noapte, in jurul orei 2, pe strada Cameliei, unde o femeie in varsta de 42 de ani a fos gasita intoxicata cu medicamente, in urma unei tentative de suicid. Si aceasta din urma a fost transportata la Spitalul Judetean din Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.