Campanie dedicată profesorilor din Ploiești. Cum îi poți mulțumi dascălului tău preferat

Publicat in Eveniment 31 Octombrie 2017 416 ori
Google+ WhatsApp
Campanie dedicată profesorilor din Ploiești. Cum îi poți mulțumi dascălului tău preferat
Campanie dedicată profesorilor din Ploiești. Cum îi poți mulțumi dascălului tău preferat

Asociația "Ai Carte" lansează o nouă campanie de suflet, dedicată, de această dată, dascălilor din municipiul Ploiești. Elevii sunt invitați să le transmită mesaje cadrelor didactice preferate, urmând că poveștile acelor dascăli care primesc cele mai multe aprecieri  să fie mediatizate.

Campania se vrea a fi inclusiv o replică la numeroasele exemple negative ajunse în ultima perioadă în atenția opiniei publice.

"În ultimul timp sunt mediatizate foarte multe exemple negative din sistemul de învăţământ. Elevi cu părul lung care nu mai sunt primiţi la ore din cauza înfăţişării, elevi de liceu simulând obscenităţi la balul bobocilor şi lista ar putea continua. Nu contestăm faptul că astfel de situaţii există şi dezaprobăm din start orice comportament care contravine legilor şi regulilor morale. Dar sistemul nostru de învăţământ e plin de oameni capabili şi motivaţi. Oameni care s-au resemnat cu salariile mici din învăţământ, cu birocraţia existenta şi cu multiplele neajunsuri, dar care îşi fac în continuare meseria cu devotament. Oameni care formează şi schimbă alţi oameni. Dar pe care nu îi vede nimeni. Pentru că ei nu generează trafic, nu pot fi încadraţi la rubrica «senzaţional». Dar suntem siguri că ştii despre ce vorbim. Ai avut de-a lungul timpului unul sau mai mulţi dascăli pe care i-ai apreciat în mod deosebit. Şi poate le-ai şi mulţumit la un moment dat. Sau poate nu ai avut nici timpul nici inspiraţia să o faci până acum. Dar o poţi face. Şi e simplu. Implică doar completarea unui formular cu numele şi motivul pentru care mulţumeşti. Durează mai puţin de 2 minute. Dar ne ajuţi să promovăm exemplele pozitive din învăţământ. Săptămânal vom centraliza datele şi vom populariza cele mai frumoase mesaje. Iar când un profesor va primi minim 30 de mulţumiri (echivalentul unei clase) va primi un premiu simbolic din partea noastră", a transmis președintele asociației, Liviu Drăghici.

Mesajele pot fi transmise AICI.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.