Ai BMW, ce-ti mai trebuie creier?

Publicat in Eveniment 23 Octombrie 2017 861 ori
Google+ WhatsApp
Ai BMW, ce-ti mai trebuie creier?
Ai BMW, ce-ti mai trebuie creier?

Faptul ca BMW-ul a ajuns sa tina loc de creier a devenit un cliseu, iar confirmarile ni se arata zilnic, in traficul din Ploiesti.

BMW-ul nu e prevazut cu semnalizare din fabrica, BMW-ul nu poate sa opreasca la culoarea rosie a semaforului si BMW-ul poate sa parcheze oriunde si oricum. Ba mai mult, BMW-ul nu poate circula decat cu 100km/h, altfel i se infunda injectoarele. Si musai, BMW-ul trebuie sa aiba numar de smecher: SEX, PLM, MAI, SRI, BOS etc.

Imaginea de mai sus ne-a fost trimisa de un cititor si a fost surprinsa in cartierul EVO Casa din Ploiesti, acolo unde fraierii se cred smecheri si isi cumpara locuinte din carton la pret de vila in Miami, ca doar privelistea spre lanul de porumb se plateste.

Cu aceeasi inteligenta cu care si-a cumparat si casa in camp, ploiesteanul "FBI" si-a parcat si "odrasla". Se vede treaba ca avem de a face cu un caz patologic. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.