Cat va costa reabilitarea pasajelor subterane din Bariera Bucuresti

Publicat in Eveniment 03 Octombrie 2017 Actualizat: 03 Octombrie 2017 555 ori
Google+ WhatsApp
Cat va costa reabilitarea pasajelor subterane din Bariera Bucuresti
Cat va costa reabilitarea pasajelor subterane din Bariera Bucuresti

Consiliul Local a votat, vineri, proiectul de hotarare care viza inceperea lucrarilor de reabilitare a pasajelor pietonale subterane situate pe Bd. Bucuresti, lucrarile urmand sa inceapa anul viitor.

Potrivit informaţiilor din proiectul de hotărâre, valoarea totală a investiţiei e estimată la 7,4 milioane de lei, cu tot cu TVA, din care 6,3 milioane ar reprezenta lucrările, iar restul servicii de proiectare.

 Totodată, proiectul de hotărâre mai stabileşte că durata estimată a lucrărilor va fi de şase luni pentru fiecare pasaj în parte, timp în care traficul rutier va fi restricţionat pe această arteră de circulaţie.

"Reabilitarea şi modernizarea pasajelor subterane presupune realizarea lucrărilor de consolidare, atât la exterior cât şi la interior; lucrările executându-se etapizat, iar în timpul execuţiei circulaţia autovehiculelor va fi deviată", se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre.

Principalele lucrări de intervenţie sunt:

-consolidarea elementelor, subansamblurilor sau a ansamblului structural;

-protejarea, repararea elementelor nestructurale şi/sau restaurarea elementelor arhitecturale şi a componentelor artistice;

-demolarea parţială a unor elemente structurale/nestructurale, cu/fără modificarea configuraţiei şi/sau a funcţiunii existente a construcţiilor;

-introducerea unor elemente structurale/nestructurale suplimentare;

-introducerea unor dispozitive antiseismice pentru reducerea răspunsului seismic al construcţiilor existente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.