Crimă ORIBILĂ! Un primar a fost ucis într-un cimitir

Publicat in Politica 12 Septembrie 2017 1744 ori
Google+ WhatsApp

Alfred Gadenne, primarul oraşului belgian Mouscron, a fost găsit mort într-un cimitir aflat în apropierea locuinţei sale, având gâtul tăiat, iar individul ce a comis crima s-a predat autorităţilor, relatează site-ul cotidianului The Telegraph.

Uciderea primarului oraşului Mouscron, ce a fost găsit marţi într-un cimitir având gâtul tăiat, a şocat întrega ţară.

Alfred Gadenne, în vârstă de 71 de ani, era primarul conservator al oraşului Mouscron, o mică aşezare urbană de 57.000 de oameni situată în apropierea oraşului francez Lille.

Presa din Belgia relatează că procurorul public a precizat că Gadenne a fost găsit cu gâtul tăiat într-un cimitir din apropierea casei. Primarul Mouscronului obişnuia să închidă porţile cimitirului în fiecare noapte. Suspectul s-a predat Poliţiei locale, însă motivele pentru care a comis crima nu au fost determinate. Cazul a fost trimis către procurorul local, fiind exclusă ipoteza unui atac terorist.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.