In atentia primarului Adrian Dobre! Facem si noi ASTA?

Publicat in Eveniment 28 August 2017 642 ori
Google+ WhatsApp
In atentia primarului Adrian Dobre! Facem si noi ASTA?
In atentia primarului Adrian Dobre! Facem si noi ASTA?

Proprietarii de terenuri din Bucuresti ar putea avea obligatia sa starpeasca ambrozia, o buruiana care cauzeaza alergii severe si afecteaza din ce in ce mai multi romani, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat de Consiliul General pe 30 august. Nerespectarea acestei prevederi ar putea aduce sanctiuni de pana la 2000 lei pentru persoanele fizice si 5000 lei pentru persoanele juridice.

"Administratorii domeniului public şi privat al municipiului Bucureşti, precum şi persoanele fizice şi juridice, titulari sau administratori de terenuri private situate pe teritoriul municipiului Bucureşti au obligaţia să desfăşoare lucrări de combatere si distrugere a Ambrosiei artemisiifolia (ambrozia).(...) Se interzice utilizarea de erbicide pentru distrugerea Ambrosiei dat fiind faptul că aceste lucrări de combatere şi distrugere vor fi aplicate în mediul urban", se arata in proiectul de hotarare.

Amenzile ar urma sa fie date de Politia Locala a Municipiului Bucuresti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.