Haos în centrul Ploieştiului, după ce a picat semaforizarea în două intersecţii importante

Publicat in Eveniment 24 August 2017 866 ori
Google+ WhatsApp
Haos în centrul Ploieştiului, după ce a picat semaforizarea în două intersecţii importante
Haos în centrul Ploieştiului, după ce a picat semaforizarea în două intersecţii importante

Continuă problemele majore la sistemul de semaforizare din Ploieşti, chiar şi după ce municipalitatea a semnat un contract pentru mentenanţă. Astăzi, traficul rutier pe cea mai circulată arteră din municipiu a fost dat peste cap după ce semafoarele au "picat" în două intersecţii importante.

Este vorba despre intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Maramureş şi, în continuare, la câţiva metri mai spre centru, intersecţia dintre Bulevardul Republicii şi strada Gheorghe Lazăr, în ambele cazuri semafoarele fiind trecute pe intermitent la orele prânzului. Implicit, în zonă s-au creat ambuteiaje mari. În plus, pentru şoferii care veneau dinspre străzile fără prioritate a devenit şi mai dificil accesul în intersecţii, aceştia fiind nevoiţi să "forţeze" intrarea, în unele cazuri cu emoţii, evitând la limită autoturismele care veneau pe drumul cu prioritate sau oprind în dreptul scuarului, în mijlocul intersecţiei.

Din cauza semafoarelor "picate", au fost probleme şi pentru cei care circulau pe bulevard, pe sensul dinspre Gara de Sud spre centrul Ploieştiului, în momentul încercării de a vira la stânga spre Alianţa Franceză.

După o lungă perioadă de lipsă, Primăria Ploieşti a semnat, acum câteva luni, un contract pentru mentenanţa sistemului de semaforizare, însă problemele au continuat să apară.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.