Polițiștii prahoveni, în mijlocul micilor turiști din taberele de pe Valea Prahovei

Publicat in Eveniment 04 August 2017 444 ori
Google+ WhatsApp
Polițiștii prahoveni, în mijlocul micilor turiști din taberele de pe Valea Prahovei
Polițiștii prahoveni, în mijlocul micilor turiști din taberele de pe Valea Prahovei

          Polițiștii prahoveni organizează activități preventive în rândul copiilor care își petrec vacanța de vară în stațiunile de pe Valea Prahovei.

 

          Astfel, joi, 3 august a.c., polițiști ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din I.J.P. Prahova, împreună cu colegi din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni, s-au aflat în mijlocul copiilor cazați în două tabere din frumoasa stațiune montană.

          Copiii, de naționalitate română, dar mare parte din ei stabiliți în alte țări, plăcut surprinși de prezența polițiștilor în asemenea ipostaze, s-au lăsat antrenați în discuțiile pe teme legate de siguranța în spațiile recreaționale, contactul cu necunoscuții și alte subiecte în legătură cu riscurile la care pot fi supuși la vârsta adolescenței.

          Acțiunile de acest gen se înscriu în cadrul unei camanii de informare demarate de I.J.P. Prahova la nivelul taberelor di județ, derulate în perioada vacanței de vară.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.