"Eco banane". Draga Kaufland, unde ai auzit tu ca ploiestenii mananca gunoaie si mai si platesc pentru asta?

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2017 1744 ori
Google+ WhatsApp
"Eco banane". Draga Kaufland, unde ai auzit tu ca ploiestenii mananca gunoaie si mai si platesc pentru asta?

Pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma", magazinul Kaufland Sud din Ploiesti vine o oferta de nerefuzat: banane borsite, la jumatate de pret!

 

Fotografiile ne-au fost trimise la redactie de un cititor revoltat ca magazinul Kaufland a gasit o metoda prin care gunoaiele sa ajunga pe masa clientilor, iar pentru asta trebuie sa si platim!

"Banane ECO, reduse cu 40%! Super oferta la Kaufland de la gara de Sud. Dupa cum vedeti, acelea numai banane nu se mai pot numi, fiind intr-un grad avansat de descompunere. Numai la noi se poate sa ceri bani pe ceva ce ar trebui dus la gunoi", ne-a scris ploiesteanul.

Facem apel la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova sa efectueze o vizita in marile supermarketuri din municipiu. Garantam ca amenzile vor dobori recorduri!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.