Firmele de paza din Prahova, luate cu asalt de politisti. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat in Eveniment 18 Iulie 2017 1295 ori
Google+ WhatsApp
Firmele de paza din Prahova, luate cu asalt de politisti. Ce au descoperit oamenii legii
Firmele de paza din Prahova, luate cu asalt de politisti. Ce au descoperit oamenii legii

Controale fulger la firmele de pază şi securitate din Prahova. Nu este prima dată când astfel de firme sunt controlate de către oamenii legii. Din păcate şi de această dată au fost constate o serie de nereguli. Două zile la rând poliţiştii au făcut controale riguroase la astfel de societăţi, informeaza www.republikanews.ro 

În prima zi au fost organizate controale fulger la șase societăți specializate de pază, 28 de agenți de securitate și 4 echipaje de intervenție. Au fost verificate 8 sisteme de alarmare/ sisteme TVCI. Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.100 lei.

În ziua următoare controlul fulger a durat patru ore. În acest timp au fost verificate 12 obiective asigurate cu pază fizică şi s-au verificat 20 agenţi de securitate cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu. Şase dintre aceștia au fost găsiți efectuând serviciul neregulamentar. Au fost sancţionaţi contravenţional.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.