Jandarmii au pus GARDURI la sediul IJP de pe Vasile Lupu. Află de ce

Publicat in Eveniment 11 Iulie 2017 2182 ori
Google+ WhatsApp
Jandarmii au pus GARDURI la sediul IJP de pe Vasile Lupu. Află de ce
Jandarmii au pus GARDURI la sediul IJP de pe Vasile Lupu. Află de ce

Jandarmii prahoveni au amplasat garduri la sediul IJP Prahova de pe Vasile Lupu. Măsura a fost luată pentru crearea unor culoare de acces separat pentru cei care vin la Permise şi Înmatriculări şi la Paşapoarte.

Iniiativa a fost anunţată, ieri, de Prefectura Prahova:

"Avand in vedere faptul ca, in aceasta perioada, se inregistreaza peste 200 de solicitari zilnic din partea cetatenilor, atat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Imatriculare a Vehiculelor cat si la Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple, aflate in aceeasi locatie, in vederea dirijarii ordonate a solicitantilor catre fiecare dintre acestea si evitarii oricaror neintelegeri sau incidente, incepand de maine vor fi organizate culoare de acces separate, in functie de tipul solicitarii.
Persoanele care se prezinta pentru a efectua operatiuni la cele doua servicii sunt rugate sa se asigure ca se incadreaza pe culoarul semnalizat a fi al serviciului solicitat".

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.