O minoră de 16 ani s-a înecat în timp ce se afla la scăldat la balastiera din Moara Nouă. Un număr de 13 pompieri militari, ambulanţa SMURD şi o ambulanţă a SAJ Prahova s-au deplasat la faţa locului. Fata a fost scoasă din apă şi se află în stop cardio-respirator, ea fiind supusă în aceste momente manevrelor de resuscitare. 

UPDATE

În ciuda eforturilor medicilor, adolescenta a fost declarată decedată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 19.45, circulația rutieră pe autostrada A3 București – Ploiești a fost reluată.

Reamintim că, din cauza scurgerilor de combustibil de la o autocisternă încărcată cu motorină şi benzină, răsturnată kilometrul 51+800 de metri, în afara părţii carosabile, traficul a fost oprit.

O explozie neurmata de incendiu a avut loc la parterul unui bloc de patru etaje de pe strada Podul Inalt. Deflagratia s-a produs din cauza unui aparat de gatit lasat nesupravegheat pe balcon. O persoa a suferit un atac de panica. Pompierii si doua echipaje SMURD sunt la fata locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza scurgerilor de combustibil de la autocisternă încărcată cu motorină şi benzină, răsturnată kilometrul 51+800 de metri, în afara părţii carosabile, circulaţia rutieră pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti a fost oprită. Traficul este deviat de la km 68 şi km 43.

Doi adolescenti de 16 si 17 ani au foat dusi de urgenta la spitalul din Campina dupa ce s-au intoxicat voluntar cu o substanta necunoscuta, posibil droguri. Cel de q6 ani se afla in coma de gradul IV, celalalt fiind constient.

O cisterna incarcata cu motorina si benzina s-a rasturnat pe autostrada A3, la km 55. La fata locului se deplaseaza pompieri, politisti si salvari. Soferul nu este ranit si nu sunt scurgeri de combustibil.

UPDATE 

Sensul de mers catre Bucuresti al autostrazii a fost inchis in conditiile in care, contrar infor.atiilor initiale, exista scurgeri de combustibil. Pompierii lucreaza pentru racirea cu spuma a cisternei.

Un prahovean de 30 de ani din Lipăneşti care a mai avut probeme cu legea a ajuns la închisoare, după ce a încercat să omoare un poliţist rutier. Se pare că poliţistul i-a făcut semn să oprească pentru un control, şoferul a refuzat şi a fost la un pas de a omorî poliţistul care a sărit în faţa maşinii în speranţa că o va opri. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului, fiind găsit după mai multe zile în casa unor prieteni. El a fost arestat pentru ultraj prin tentativă de omor.

Trei bărbaţi care furau produse dintr-un TIR produse alimentare şi nealimentare au fost depistaţi de jandarmii prahoveni într-o parcare din Cocorăştii Colţ. Aceştia încărcau produsele- respectiv detergent, cafea (24 pachete), un abx de săpun, un altul de delicat, baxuri de şampon şi de suc, dar şi 16 role de şerveţele, într-un autoturism. Marfa aparţinea unui lanţ de supermarketuri foarte cunoscut. Se pare că unul dintre ei stătea în remorca TIR-ului cu uşa închisă , şoferul era în spatele autotrenului, iar cumpărătorul stătea lângă şofer, la momentul oportun scotea marfa care era introdusă în autoturismul celui care lua produsele. Pentru a putea fura, aceştia au desfăcut uşa din spate a TIR-ului cu o cheie tip boraci, fără a rupe sigiliul.

Celor trei l- au fost întocmite actele premergătoare pentru furt calificat de produse alimentare şi nealimentare.

Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia a fost astazi gazda unei intalniri organizata de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Prahova pentru dezbaterea problemelor cu care se confrunta autoritatile care actioneaza in zona montana. Astfel, s-a discutat despre problemele pe care le implica actiunile de salvare de pe munte, accidentele montane soldate cu victime, imbunatatirea cooperarii interinstitutionale si colaborarea cu Salvamont. Dezbaterile au avut loc in prezenta prefectului Madalina Lupea, a prim procurorului Parchetului de pe lanaga Judecatoria Sinaia, Daniel Ghita, a sefilor de politie din statiunile de pe Valea Prahoveni, a ofiterului coordonator din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei, colonel Bodea Ionel, a reprezentantilor Salvamont, IGSU si a inspectorului sef al IJJ Prahova, colonel Liviu Coman. In cadrul intalnirii au fost luate decizii cu privire la responsabilitatile structurilor montane in conformitate cu procedurile specifice.

Un autocar cu copii s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe drumul dintre Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, fiind activat planul roşu de intervenţie. Surse medicale au declarat că, în urma evaluării la faţa locului, medicii au stabilit că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă - trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană.

Reprezentanţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au declarat că în autocar sunt 40 de persoane, două dintre acestea fiind încarcerate.

La faţa locului, salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, trei ambulante SMURD, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple.

De asemenea, au fost trimise la faţa locului şi şapte echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fiind trimise echipaje medicale din Braşov, Covasna, Sibiu şi Prahova.

Potrivit unoer surse medicale, două dintre cele 40 de persoane aflate în autocar au rămas încarcerate, dar sunt conştiente. Celelalte persoane au fost scoase din maşină.

Autocarul s-a răstunat într-o parte, nu a căzut în prăpastie.

Medicii evaluează starea de sănătate a celor din autocar pentru a vedea dacă este necesar transportul lor la spital.

Pagina 1 din 212
loading...