Duminică, 26 Martie 2017 16:26

Doua accidente, in Ploiesti

Doua accidente au avut loc, in aceasta dupa-amiaza, in Ploiesti. Un pieton si un biciclist au fost loviti de masina, evenimentele petrecandu-se pe Soseaua Vestului si pe Strada Trandafirilor.

Sâmbătă, 25 Martie 2017 20:19

Pieton accidentat mortal pe DN 1

Un pieton a fost accidentat mortal pe DN 1, la Barcanesti. Se pare ca victima este o femeie in varsta care ar fi incercat sa traverseze prin loc nepermis.

Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic. Femeia de apriximativ 70 de ani decedase in urma unui traumatism cranio-cerebral grav.

Sâmbătă, 25 Martie 2017 17:42

Incendiu de vegetatie uscata, in Ploiesti

Doua echipaje de pompieri intervin, la aceasta ora, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit pe Strada Poienitei din Ploiesti. Focul se manifesta pe 200 de metri patrati. Ard inclusiv cauciucuri si deseuri.

Sâmbătă, 25 Martie 2017 16:19

Marş pentru viaţă, la Ploieşti

Peste 300 de persoane, de la bătrâni în bastoane până la elevi şi copii în cărucior, au participat, azi, la Ploieşti, la ”Marşul pentru viaţă”, organizat de Asociaţia Stundeţilor creştin-ortodocşi.

Participanţii au adus pancarte cu poze cu copii pe care scrie ”sunt iubire”, dar şi afişe şi bannere pe care scrie ”Avort=Crimă”.

Marşul a început în zona de sub a oraşului, iar traseul a inclus Bulevardul Independenţei şi Bulevardul Republicii.

La data de 23 martie, polițiștii din Urlați au depistat o femeie de 42 de ani, din comuna Iordăcheanu, care conducea autovehiculul pe o stradă din localitate, sub influența alcoolului.
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice, femeia fiind transportată la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Neajlov, în locul contorului de gaze, pe conducta de alimentare, era montat un dispozitiv tip by-pass.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj Distrigaz, care a constatat că proprietarul imobilului a efectuat o intervenţie neautorizată la instalaţia de gaze, care nu mai permitea înregistrarea consumului de gaze naturale.
Lucrătorii firmei de furnizare a gazelor naturale au sistat furnizarea acestora, iar polițiștii au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Joi, 23 martie, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale pe linie de comerţ, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică în Zona Pieţei Halele Centrale.
Au legitimat 34 de persoane, au controlat 12 societăţi comerciale și 14 producători agricoli și au aplicat 18 sancţiuni contravenționale, 10 dintre acestea fiind pentru nereguli la Legea nr. 12/1990, în valoare totală de 7.000 lei.
Totodată, au ridicat în vederea confiscării flori și fructe în valoare de 1.010 lei.

O acțiune de același gen s-a desfășurat și la nivelul Secției de Poliție nr. 3, între orele 14 și 16, în zona pieței „Aurora” Vest. Au fost legitimate 68 de persoane (7 avertizate), controlate 15 autovehicule, ocazie cu care a fost constatată în flagrant o infracțiune și aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.090 lei.

Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au continuat cercetările în cazul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tulburare a ordinii și liniștii publice în seara zilei de 21 martie, atunci când doi bărbați au sustras două sticle cu whisky din incinta unui magazin situate în zona central a Ploieștiului, după care au exercitat acte de violență asupra agenților de pază, pentru a-și înlesni scăparea.
Cei doi au fost identificați și depistați de polițiști, ca fiind doi bărbați domiciliați în Ploiești, respectiv o comună din județul Dâmbovița.
Reținuți în primă instanță, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 23 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice, și luptători de acțiuni speciale, precum și din cadrul Secțiilor ploieștene de Poliție nr. 1 şi 3 și, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului și a comunei Târgșoru Nou, la o societate comercială și la persoane fizice despre care existau suspiciuni că ar fi implicate în comiterea unor infracțiuni de fals și înșelăciune.
În urma acțiunilor, au fost descoperite și ridicate documente privind înmatricularea de autovehicule, tehnică de calcul, precum și 25.000 lei, 5.290 euro, 200 dolari americani, 200 franci francezi, 200 lire sterline.
După finalizarea perchezițiilor, au fost puse în executare trei mandate de aducere emise de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, într-o altă cauză privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, persoanele fiind conduse la sediul acestei unități de parchet.

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi o căruţă a avut loc pe DN 1, la Potigrafu. Din fericire, nu au fost persoane rănite, însă o tânără de 21 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri la faţa locului. SAJ a intervenit cu două ambulanţe.

Pagina 1 din 114
loading...