Se cauta directori pentru scolile si gradinitele din Prahova

Publicat in Eveniment 30 Iunie 2017 753 ori
Google+ WhatsApp
Se cauta directori pentru scolile si gradinitele din Prahova
Se cauta directori pentru scolile si gradinitele din Prahova

La aproape jumătate de an de la finalizarea selecției precedente, Ministerul Educației trebuie să organizeze din nou concurs pentru ocuparea unor posturi de director și director adjunct din învățământul preuniversitar, după ce, la finalul anului trecut, foarte multe locuri au fost repartiate pe bază de detașare, informeaza Actualitatea Prahoveana.

 

În Prahova, de exemplu, la selecția precedentă au fost anunțate ca fiind vacante 220 de posturi de director și 105 de director adjunct, însă doar ceva mai multe de jumătate au fost ocupate. Acum, listele publicate de Inspectoratul Școlar Județean arată că în Prahova sunt 83 de posturi de director și 51 de director adjunct rămase neocupate după concursul din toamna lui 2016. Acestea se găsesc în 115 unități de învățământ, drept urmare aproape 20 de școli și grădinițe sunt conduse, în prezent, de persoane numite.


Dosarele de înscriere ale candidaților mai pot fi depuse până cel târziu pe 6 iulie, urmând ca pe 17 să aibă loc proba scrisă, iar imediat după aceea, până la finalul lunii viitoare, evaluarea CV-ului și interviul. Rezultatele vor fi anunțate cel târziu pe 2 august, astfel încât noul an școlar să înceapă, la 1 septembrie, cu funcțiile ocupate de persoanele care le-au câștigat prin concurs.

Lista posturilor din Prahova, scoase la concurs, o găsiți AICI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.