Am ajuns de rasul lumii! Locuitorii de pe strada Poienitei din Ploiesti cer ajutorul Primariei

Publicat in Eveniment 19 Iunie 2017 2301 ori
Google+ WhatsApp
Am ajuns de rasul lumii! Locuitorii de pe strada Poienitei din Ploiesti cer ajutorul Primariei

Primaria Ploiesti este solicitata sa intervina pentru asfaltarea unei portiuni de drum afectata de foste lucrari la instalatia de gaze, mai exact pe strada Poienitei.

Inca de anul trecut, strada Poienitei a ramas neastupata pe o portiune destul de mare, rezultand o groapa a carei suprafata este, astazi, de aproximativ 2 metri. 

O cititoare a ziarului nostru ne-a trimis fotografii din zona cu pricina, facand apel la autoritati sa ia masurile care se impun, traficul masinilor pe strada respectiva fiind unul intens.

Iata mesajul ploiestencei Rodica B.:

Pe strada Poienitei din Ploiesti, in dreptul imobilului cu nr. 20,  in urma unor lucrari la insalatia de gaze stradala, efectuate in toamna anului 2016, a ramas o portiune din carosabil neastupata si pe parcursul lunilor, aceasta s-a marit rezultand o decopertare de 2 mp din asfalt . Prin erodarea continua , bucati de asfalt si pietre pericliteaza atat pietonii cat si autovehiculele ce trec prin zona. Desi strada este foarte circulata, nici una din institutiile  responsabile de aceasta situatie,  nu au actionat. Va solicitam sprijinul in aceasta problema.

Atragem atentia autoritatilor locale asupra faptului ca orasul nostru este invadat de gropi, inclusiv pe marile artere de circulatie precum Bd. Independentei, Republicii, Soseaua Nordului, Cantacuzino etc. si solicitam public sa fie luate masuri pentru ca soferii, platitori de taxe si impozite, sa beneficieze de conditii decente in trafic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.