Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în minivacanţa de Rusalii. Ce preţuri se practică

Publicat in Eveniment 31 Mai 2017 932 ori
Google+ WhatsApp
Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în minivacanţa de Rusalii. Ce preţuri se practică
Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în minivacanţa de Rusalii. Ce preţuri se practică


În minivacanţa ce urmează, judeţul Prahova continuă să fie în topul preferinţelor românilor, fiind o destinaţie favorită pentru turiştii care au ales să petreacă aici această vacanţă. Staţiunile de pe Valea prahovei, dar şi Breaza, Campina, Poiana Campina şi Telega sunt atracţiile momentului.

Pe valea Prahovei în acest moment, gradul de ocupare este de peste 80%, cu Sinaia în topul preferinţelor turiştilor. Unele unităţi de cazare sunt complet ocupate, însă locuri de cazare încă există. Preţurile pornesc de la 484 lei/persoană pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque la o pensiune de 3 stele, şi pot ajunge până la 1000 de lei/persoana-4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele. În Campina şi Breaza pentru această perioadă, gradul de ocupare este de peste 60%.

Tot în această minivacanţă, Complex Şoimul Băile Sărate Telega îşi redeschide porţile pentru un nou sezon de activitate, preţurile pornind de la 200 lei/persoană pentru 4 nopţi cazare într-o cameră cu facilitate comune, şi ajungând la 300 lei/persoană, 4 nopţi cazare în vilă.

“În minivacanţa de Rusalii, Prahova rămâne destinaţie de top pentru turişti. Gradul de ocupare este mare, dar locuri încă sunt disponibile, iar hotelierii s-au pregătit cu oferte speciale şi mese îmbelşugate” a declarant Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

“Complexul Băile Telega Şoimul începând cu data de 01 Iunie îşi redeschide porţile. Momentan gradul de ocupare este de 40%, iar spaţii de cazare încă sunt disponibile. Bazinul cu apă sărată este deschis publicului şi vă aşteptam cu programul de relaxare care include masaj, reflexoterapie, şi saună.” A precizat Dragoş Stoica, Director Dezvoltare al Complexului Şoimul Telega.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.