Termen, azi, la Curtea de Apel Ploieşti în procesul Kovesi-Antena 3

Publicat in Eveniment 22 Februarie 2017 560 ori
Google+ WhatsApp
Termen, azi, la Curtea de Apel Ploieşti în procesul Kovesi-Antena 3
Termen, azi, la Curtea de Apel Ploieşti în procesul Kovesi-Antena 3

Procesul intentat de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, postului de televiziune Antena 3 şi mai multor angajaţi ai acestuia va fi reluat, azi, la Curtea de Apel Ploieşti, unde are loc un nou termen, după ce dosarul a fost strămutat de la Curtea de Apel Piteşti.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dispus, la data de 18 ianuarie, strămutarea procesului de la Curtea de Apel Piteşti la Curtea de Apel Ploieşti, după ce a admis o cerere formulată de Radu Tudor, Bianca Grigore, Răzvan Savaliuc, Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea şi SC Antena 3 SA.

De asemenea, judecătorii de la Secţia I civilă a ÎCCJ au anulat actele de procedură îndeplinite în acest dosar de Curtea de Apel Piteşti privind încuviinţarea şi/sau respingerea probelor. Totodată, a fost anulată şi încheierea din 11 ianuarie 2017, prin care CA Piteşti rămăsese în pronunţare în acest dosar.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.