Un prahovean a OMORÂT o femeie în Caraş Severin

Publicat in Eveniment 14 Februarie 2017 590 ori
Google+ WhatsApp
Un prahovean a OMORÂT o femeie în Caraş Severin
Un prahovean a OMORÂT o femeie în Caraş Severin

Un prahovean a provocat, ieri, un accident mortal într-o localitate din judeţul Caraş-Severin. Iată comunicatul Poliţiei:

"La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 19.00, a avut loc un accident rutier pe D.N 68. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii din Oţelu Roşu au stabilit că un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Prahova, a condus un autoturism pe D.N.68, din direcţia Haţeg spre Oţelu Roşu. La intrare în localitatea Băuţar, km 37+10m, acesta a acroşat o femeie de 60 de ani, angajată neregulamentar în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat decesul femeii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă".

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.