Ultimele cuvinte ale prahoveanului condamnat la moarte, în Malaezia: "Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!"

Publicat in Eveniment 26 Decembrie 2016 Actualizat: 26 Decembrie 2016 3965 ori
Google+ WhatsApp
Ultimele cuvinte ale prahoveanului condamnat la moarte, în Malaezia: "Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!"
Ultimele cuvinte ale prahoveanului condamnat la moarte, în Malaezia: "Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!"

Ziua execuţiei tânărului Ionuţ Gologan se apropie cu paşi repezi. Peste câteva zile, românul care şi-a petrecut mai bine de trei ani în "închisoarea morţii", tocmai în Malaezia ar putea fi spânzurat, pentru trafic de droguri. Reporterii SPYNEWS.ro au intrat în posesia unei mărturii şocante făcute de Ionuţ mamei lui, cu doar câteva zile înainte ca sentinţa să rămână definitivă.

Ionuţ Gologan trece printr-un adevărat coşmar, după ce în urmă cu mai bine de trei ani a fost prins pe aeroportul din Kuala Lampur în timp ce transporta 2,5 kilograme de droguri de mare risc. Astăzi, tânărul prahovean îşi aşteaptă pedeapsa capitală în spatele gratiilor, iar singura alinare este atunci când vorbeşte la telefon cu mama lui, o dată pe săptămână. În ultima conversaţie a celor doi, Ionuţ a ţinut să îi transmită un mesaj mamei lui, gest care a îngenuncheat-o de durere. "Am vorbit cu el şi ştiind că se apropie ziua executării l-am simţit mai trist, mai abătut. Se gândeşte că magistraţii malaezieni îl vor condamna la moarte la sfârşitul lunii ianuarie şi mi-a spus că weekend-ul viitor ar putea fi ultima oară când îl voi auzi. Totuşi, mai are şi speranţe că nu îl vor executa şi va fi trimis în ţară. Eu sper să fie bine şi să îl văd curând", a mărturisit mama lui Ionuţ, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro. "Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!", ar fi fost utimele cuvinte ale românului condamnat la moarte, în Malaezia.

Instituțiile statului român încearcă să găsească soluții ca să obțină clemența în cazul tânărului român și i-au promis acestuia că vor face tot posibilul ca să îl ajute ca să scape de pedeapsa capitală și să fie transferat în România, unde să își ispășească pedeapsa pentru trafic de droguri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.