Rudele si prietenii isi iau adio de la Maria Miclea, sotia fostului sef al IPJ Prahova. Iata mesajul familiei

Publicat in Eveniment 24 Decembrie 2016 8743 ori
Google+ WhatsApp
Rudele si prietenii isi iau adio de la Maria Miclea, sotia fostului sef al IPJ Prahova. Iata mesajul familiei
Rudele si prietenii isi iau adio de la Maria Miclea, sotia fostului sef al IPJ Prahova. Iata mesajul familiei

"Cu adanca durere in suflet, Fam. MICLEA, rudele si cei apropiati anunta inceterea din viata, in urma unui groaznic accident rutier, a celei ce a fost sotie, mama, bunica, bun coleg si om al lui Dumnezeu;

Miclea MARIA, nascuta la 28.11.1956 in com. Predeal-Sarari, a reusit sa fie un bun coleg in colectivele ICSMI Ploiesti, Consiliul orasenesc Mizil, CEC Ploiesti si IPJ Prahova.


Este mama a doi copii, arhitect si ofiter de Politie si bunica a trei nepoti pe care cu drag, iubire si sacrificiu i-a crescut si educat.
A fost sotie credincioasa, de echilibru si cu imens sacrificiu pentru cariera si sanatatea sotului.
A fost de o daruire si bunatate fara seaman pentru toti ce au fost in jurul sau si care au simtit nevoia de sprijin si caldura sufleteasca.
Dumnezeu sa o aiba in grija.
Dumnezeu sa o ierte.

Corpul neinsufletit se va afla depus pe 26 decembrie, incepand cu orele 18:00, la domiciliul familiei din satul Tantareni, str. Islaz 71D, com Blejoi, Prahova.

Iar pe 27 decembrie, incepand cu orele 12:00, la Biserica Sf. Dumitru, str. Teleajen, Ploiestiori va avea loc ceremonia religioasă. Inhumarea va avea loc in acceasi zi, la Cimitirul comunal din Ploiestiori - DN1 B.
Cei ce doresc sa comemoreze, alaturi de familie, acest nefericit eveniment, sunt invitati, in continuare, la restaurant Casa Oscar din Tânțareni."

Familia

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.