Răsturnare de situație: Taxa radio-tv, pe lista celor eliminate

Publicat in Eveniment 25 Octombrie 2016 504 ori
Google+ WhatsApp
Răsturnare de situație: Taxa radio-tv, pe lista celor eliminate
Răsturnare de situație: Taxa radio-tv, pe lista celor eliminate

Mega-proiectul de lege al PSD, de eliminare a aproximativ 100 de taxe, are un parcurs rapid, dar tumultos în Parlament. Ajunsă marți la votul final din Camera Deputaților, legea a fost modificată și remodificată.

Luni, Comisia de Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților a scos taxa-radio tv de pe lista celor care urmează să fie eliminate prin legea PSD. Marți, în plen, după un discurs fulminant al lui Dragnea, care a acuzat conducerile TVR și Radio România de manipulare, plenul Camerei Deputaților a reintrodus taxa-radio tv pe lista celor eliminate. Legea urmează să fie votată după ora 12.

În schimb, PNL a acuzat PSD de tentativă de preluarea a controlului politic asupra televiziunii și radiolului publice și de atac la libertatea presei.

„Vine președintele PSD, vă promite eliminarea taxe radio-tv și ne promite că anul viitor vine cu nouă taxe. Așa ceva e o păcăleală. Ceea ce vă doriți este să puneți pumnul în gură Radiolului și TVR. Este inadmisibil. Ați venit să vă plângeți de la tribuna parlamentului că sunteți criticați de TVR și de radiolul public. Nu se poate cumpăra libertatea presei”, a afirmat deputatul PNL Andreea Paul, înainte să-i fie tăiat microfonul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.