CINE SUNT BESTIILE RESPONSABILE? Pui de catei mor de foame si mancati de viermi in "Adapostul" de caini de la Campina. VIDEO SOCANT

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2016 Actualizat: 28 Iulie 2016 2191 ori
Google+ WhatsApp
CINE SUNT BESTIILE RESPONSABILE? Pui de catei mor de foame si mancati de viermi in "Adapostul" de caini de la Campina. VIDEO SOCANT
CINE SUNT BESTIILE RESPONSABILE? Pui de catei mor de foame si mancati de viermi in "Adapostul" de caini de la Campina. VIDEO SOCANT

Imagini ireale au fost surprinse de un bucurestean in asa-zisul adapost public de caini din Campina. Barbatul a venit din capitala pentru a filma situatia critica in care se afla animalele din acest "lagar" si atrage atentia autoritatilor locale asupra ilegalitatilor comise de administratorul acestui spatiu.

 

Va avertizam ca imaginile video sunt greu de privit!

Ph-online.ro solicita DSV Prahova, Politiei Campina, IJP Prahova si Protectiei Animalelor sa ia masuri urgente in acest caz!

Iata ce spune Daniel, bucuresteanul care a filmat conditiile mizerabile in care traiesc si isi dau duhul bietele animale:

"DISTRIBUITI, OAMENI BUNI!
TOTI CEI CARE LUCREAZA IN INSTITUTIILE DE STAT SUNT ANGAJATII NOSTRI! INCLUSIV POLITIA, PRIMUL MINISTRU SI PRESEDINTELE ROMANIEI! SUNT PLATITI DIN BANII NOSTRI!

LUATI ATITUDINE!!!

ADAPOSTUL MORȚII...CÂMPINA!!!
Astazi am avut parte de una dintre cele mai sinistre si mizerabile experiente din viata mea! Zeci de oameni ne trimit sesizari in legatura cu MAFIA ADAPOSTURILOR DE STAT! Astazi am fost in Câmpina... Aici, functioneaza un adapost ilegal pe bani publici. De ce zic ilegal? Pai, angajatii sunt necalificati si firma care administreaza activitatea este una de...constructii! NU EXISTA MEDIC VETERINAR LA ADAPOST SI NICI CABINET VETERINAR! E FOCAR DE INFECTIE!

Cainii nu aveau nici macar apa la 38 de grade!!! Unii au murit chiar in fata noastra pana sa vina criminalistii! Am gasit caini morti in custi, intrati in putrefactie si plini de viermi...in acelasi tarc cu pui vii!
Altii sunt acoperiti se sute, poate chiar mii de capuse! Da MII DE CAPUSE PE UN CAINE! Iar DSV PRAHOVA a autorizat acest adapost! VA VINE SA CREDETI ASA CEVA?

Seful adapostului, este ALEXANDRU CHIROBOCEA,(nu apare in acest video) fost primar al comunei Telega si patron al firmei care omoara caini pe banii primariei (adica pe banii nostri). Este un monument de tupeu care sfideaza orice limita de bun simt si omenie. Un sadic hapsân pe doua picioare, care a crezut ca daca e tare in gura o sa ma sperie! E, uite ca la mine efectu' e invers! Mai tare m-am enervat! Va promit ca acest adapost va fi inchis!

Nu o sa ma opresc pana cand hotii si mizerabilii nu vor raspunde pentru crimele pe care le fac! O sa vedeti totul la rubrica "Salvam Suflete", luni seara la Stirile Kanal D!

TOTI CEI CARE LUCREAZA IN INSTITUTIILE DE STAT SUNT ANGAJATII NOSTRI!!! INCLUSIV POLITIA, PRIMUL MINISTRU SI PRESEDINTELE ROMANIEI!
LUATI ATITUDINE!!!"

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.