Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp se reface din temelii. Video.

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2016 1289 ori
Google+ WhatsApp
Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp se reface din temelii. Video.
Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp se reface din temelii. Video.

Vestitul complex hotelier Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din statiunea Olimp de pe litoral, cumparat la inceptul anului 2008 cu 30 de milioane de euro de catre omul de afaceri Josef Goschy, a fost, in sfarsit, vandut. Din fericire, zic eu, avand in vedere dezinteresul si lipsa completa a investitiilor in aceste hoteluri candva perle ale litoralului romanesc.


olimp_8


Zvonurile zic ca printre finantatorii acestei achizitii s-ar afla si actorul Jack Nicholson. Sa fie! Nu ne-ar strica defel o statiune litorala cu covor rosu! Desi alte articole din presa spun ca nici vorba…

Conform planurilor de modernizare ale celor trei hoteluri, proiectul arata ca zona verde din nordul complexului hotelier va fi inlocuita cu o noua aripa de hotel, iar parcul situat in sudul complexului va fi si el inlocuit de un nou hotel…

 

Din fericire, par a se pastra terasele care au facut celebru complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, precum si hotelurile propriu zise, p+7 cu 750 de camere… Hotelul ce s-ar ridica pe spatiul parcului actual va avea 15 etaje, cu o punte panoramica la ultimul etaj. In plus, Panoramicul se doreste de 5 stele, ceea ce mi se pare cam mult avand in vedere dimensiunile camerelor.

Apar si doua piscine noi, mult mai mari decat ce exista acum.


olimp_5


Ce sa zic? Macar de s-ar intampla ceva acolo, caci decaderea completa iti da impresia unei plimbari printre ruine comunistoide, iar lipsa infrastructurii e suficient de descurajanta pentru orice nebun care ar dori sa investeasca.

Daca Olimpul ar ajunge o destinatie de lux, insa un altfel de lux decat cel intalnit in Mamaia, atunci litoralul romanesc ar putea avea sansa de a deveni o destinatie serioasa pentru cei cu multi bani care ar cauta niscaiva siguranta intr-un concediu in Europa. Sansele sunt, insa, foarte mici.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.