De la ce a pornit scandalul de la "Lamaita". In ce stare se afla victimele

Publicat in Eveniment 13 Iulie 2016 2026 ori
Google+ WhatsApp
De la ce a pornit scandalul de la "Lamaita". In ce stare se afla victimele
De la ce a pornit scandalul de la "Lamaita". In ce stare se afla victimele

Un tânăr a ajuns ieri noapte la spital, în urma unui scandal izbucnit în zona Lămâița. Trei bărbați au fost implicați în scandal, fiind trase focuri de armă, cu pistoale cu bile. Victima a sângerat abundent, după ce a fost înjunghiat în picior, cel mai probabil cu un ciob, la fața locului fiind găsite sticle cu care acesta ar fi fost lovit și în zona capului, informeaza ZiarulIncomod.ro

 

Se pare că cele două grupuri sunt deja la a treia bătaie anul acesta, iar prima a izbucnit când, potrivit unor surse, un tânăr pe nume Auraș Nicolae l-a bătut într-o benzinărie pe un alt tânăr, Yosiv Oiță, cunoscut drept ‘Oaie’.

Scandalul dintre cei doi a inceput inca din luna iunie, cand un tânăr a fost înjunghiat în zona fostului cinematograf Modern. Se pare că, atunci, "Oaie" s-a răzbunat și l-a înjunghiat pe Auraș Nicolae.

La momentul respectiv, cei implicați nu au dorit să colaboreze cu polițiștii, plănuind, cel mai probabil, să se răzbune tot printr-o bătaie. Mai mult decât atât, potrivit unor surse, Auraș Nicolae umbla într-o perioadă cu un topor după el, căutând răzbunarea, fiind pregătit astfel în orice moment să-l atace pe celălalt implicat. Iar inevitabilul s-a produs noaptea trecută, când a avut loc cea de-a treia răfuială dintre cei implicați.

Auraș Nicolae a căutat la rândul lui să se răzbune, iar ieri seară aceasta l-a atacat pe Yosiv Oiță, în zona Lămâița, acesta din urmă fiind tânărul care a ajuns la spital de această dată. Auraș Nicolae și încă un tânăr care a luat parte la scandal sunt în continuare la secția de Poliție, fiind audiați, mai scrie sursa citata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.