Cristian Ganea si-a respectat si ultima promisiune: Hipodromul Ploiesti este gata si arata FABULOS!

Publicat in Eveniment 21 Iunie 2016 2575 ori
Google+ WhatsApp

Astazi a avut loc receptia lucrarilor de restaurare si modernizare a Hipodromului Ploiesti, unul dintre ultimele proiecte majore de investitii de care se poate bucura municipiul nostru.

 

In perioada in care a ocupat functia de primar interimar al Ploiestiului, Cristian Ganea a participat, aproape zilnic, la verificarea stadiului lucrarilor, asigurandu-se ca proiectul va fi finalizat in timp util si in conformitate cu standardele impuse in contractul semnat cu firma constructoare, Constructii Erbasu SRL.

Hipodromul Ploiesti este singurul hipodrom de trap din Romania, iar reabilitarea si modernizarea lui au costat 80 de milioane de lei, mare parte din aceasta suma provenind din fonduri europene.

Prezent la receptia de astazi, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, unul dintre sustinatorii acestui proiect, a tinut sa-i taxeze pe "carcotasii" care, ca de obicei, nu au dat sanse de reusita nici acestui proiect de importanta majora:

"S-a terminat. Au venit si carcotasii. S-au desumflat cand au aflat ca UE a acordat termene pentru eventuale lucrari neterminate 1 NOIEMBRIE 2016. Asa ca nu a dat nimeni faliment si toate lucrarile sunt in normalitate. Apropos: Copacii cresc in cativa ani. Cei cu varsta mai mai apropiata de 45-50 ani, care erau mai mici prin 1982, isi amintesc ce mici erau copacii la Bucov. Asa va fi si la Parcul Vest. Sa fim sanatosi si sa crestem mari.!!!", a spus Mircea Cosma.

Imaginile cu noua fata a Hipodromului Ploiesti pot fi accesate vizitand galeria foto de mai sus (click pe poze).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.