Grindina a făcut prăpăd în Prahova. Mai multe culturi, distruse

Publicat in Eveniment 08 Mai 2016 1909 ori
Google+ WhatsApp
Grindina a făcut prăpăd în Prahova. Mai multe culturi, distruse
Grindina a făcut prăpăd în Prahova. Mai multe culturi, distruse

S-au rupt norii in mai multe judete din tara, aflate sambata sub cod galben de vreme rea. In Prahova, bucati mari de grindina i-au obligat pe soferii de pe DN1 sa traga pe dreapta, pentru ca nu mai vedeau nimic.

DN1, dar si strazile din Campina, Comarnic, Ploiesti si Barcanesti erau acoperite de gheata. Temperatura a scazut in doar cateva minute de la 14 la doua grade. Multi soferi surprinsi de caderile de gheata au fost nevoiti sa opreasca din cauza bucatilor mari de grindina ce cadeau pe parbriz.

grindina

Pe drumul dintre Bucuresti si Ploiesti, in doar cativa kilometri si cateva minute am trecut din vara in plina iarna. Sunt locuri in care gheata are si 20 de centimetri. Se circula in conditii de iarna, am trecut prin sate complet acoperite de gheata.

Practic, privit prin geamul masinii, peisajul parea de iarna extrema.

grindina

Sofer: "Aici iti trebuie cauciucuri de iarna sa mergi."

Judetul Prahova s-a aflat timp de aproape doua ore sub un cod gaben de grindina. Mai multe gospodarii si culturi agricole au fost inundate, iar cei de la ISU au fost nevoiti sa intervina. Langa Baile Telega s-a format chiar si o viitura.

A fost rupere de nori si in localitatea clujeana Gherla. A cazut grindina, iar in doar cateva minute strazile din oras s-au albit. Speriati, unii oameni s-au adapostit in case, altii in schimb au incercat sa isi acopere masinile.

Culturile localnicilor au avut insa cel mai mult de suferit. Gherla si alte 8 localitati din Cluj au fost timp de o ora sub cod galben de vreme rea.

Si in judetul Brasov ploaia si grindina au creat probleme in trafic.

grindina


 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.