Au sunat sirenele in Ploiesti. Ce s-a intamplat

Publicat in Eveniment 13 Aprilie 2016 1007 ori
Google+ WhatsApp
Au sunat sirenele in Ploiesti. Ce s-a intamplat
Au sunat sirenele in Ploiesti. Ce s-a intamplat

Un exerciţiu de înştiinţare, avertizare, alarmare publică, evacuare şi intervenţie s-a desfasurat astazi, in Ploieşti.

 

Sirenele au inceput sa sune 11.00, iar în zona Gara de Nord a fost oprit traficul rutier.

La ora 11.00, prin sirenele de alarmare a populaţiei s-a transmis semnalul „alarmă la dezastre“ care s-a compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. De asemenea, în zona Gara de Nord – podul rutier str. G-ral Dragalina, s-a simulat o intervenţie pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, inundaţiilor, poluărilor accidentale şi incendiilor.

La ora 11.30, prin sirenele de alarmare a populaţiei a fost transmis semnalul „încetarea alarmei“ care se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute. Pentru desfăşurarea exerciţiului, circulaţia rutieră a fost oprită în intervalul 10.45-11.45, în zona strada Poieniţei (integral) şi strada G-ral Dragalina (tronsonul de la intersecţia cu strada Transilvaniei până la Gara de Nord).

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.