ULUITOR Ce au găsit mascații acasă la Cheloo

Publicat in Eveniment 30 Martie 2016 2083 ori
Google+ WhatsApp
ULUITOR Ce au găsit mascații acasă la Cheloo
ULUITOR Ce au găsit mascații acasă la Cheloo

Antena 1 are iar probleme de imagine după ce una dintre vedetele sale a fost ridicată de mascații de la DIICOT! Cheloo de la "Paraziţii" a fost dus la audieri, fiind acuzat de trafic de droguri. Locuinţa artistului este percheziţionată.

Potrivit informaţiilor, anchetatorii au descoperit o jumătate de kg de canabis în vila de vacanţă a acestuia de pe Valea Doftanei.

Rapperul este suspectat de trafic şi consum de droguri. Zece percheziţii se desfăţoară acum în Prahova şi București, inclusiv la domiciliul artistului. În acest dosar vor fi audiate alte 90 persoane. Dacă este vinovat, solistul riscă până la 15 ani de închisoare.

Cheloo, pe numele real Ion Cătălin Ştefan, este al doilea membru al trupei Paraziţii care ajunge sub lupa anchetatorilor. Alexandru Frâncu, bărbatul care alături de Cheloo a pus bazele trupei, a fost reţinut la finalul lunii ianurie alături de alţi doi complici, un bărbat şi o femeie, într-un dosar de trafic de influenţă.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.