Scrisoarea cititorului: "Sobolanii mi-au ros cablurile de la motor! Cine face deratizarea in Ploiesti?!"

Publicat in Eveniment 01 Octombrie 2015 1244 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoarea cititorului: "Sobolanii mi-au ros cablurile de la motor! Cine face deratizarea in Ploiesti?!"
Scrisoarea cititorului: "Sobolanii mi-au ros cablurile de la motor! Cine face deratizarea in Ploiesti?!"

O intamplare absolut incredibila ne-a fost relatata de catre un cititor al ziarului nostru, prin intermediul unei scrisori adresate autoritatilor locale si trimisa pe adresa redactiei, [email protected]

 

Ploiesteanul, care locuieste in zona West Mall, povesteste cum si-a gasit masina mancata de sobolani, la propriu, in parcarea aferenta blocului. La finalul istorisirii, cititorul face un apel catre autoritatile locale si solicita un raspuns cu privire la serviciile de deratizare din Ploiesti. Iata ce spune omul:

"Locuiesc intr-un bloc de langa West Mall, zona des afectata de diferite... evenimente sociale. De cand m-am mutat aici, am vazut cam tot ce se putea vedea intr-un ghetou din Bronx: tigani care ard cauciucuri, gasti de golani care sparg seminte si beau bere la PET in fata blocului, la 2 noaptea, batai intre minori, dar si furturi de toate felurile, astea fiind la ordinea zilei. Ce am vazut, insa, zilele trecute, le-a depasit pe toate si cred ca doar in cele mai rele colturi ale lumii mai poti vedea asa ceva.

In urma cu o saptamana, cand am vrut sa plec la serviciu cu masina parcata in fata blocului (pe pamant, printre copaci, ca parcare nu avem!), am avut surpriza sa constat ca motorul nu porneste, iar acele de pe bord nu schitau nicio miscare. Avand ceva cunostinte de mecanica, am verificat direct compartimentul motor. Aici, SOC SI GROAZA! Toate cablurile de alimentare de la pompa de benzina au fost ROASE DE SOBOLANI, pe o lungime considerabila. Credeti-ma ca mi-a picat surubelnita din mana si am ramas fara glas... Eu asa ceva n-am mai pomenit sa se intample intr-un oras civilizat, in care wireless-ul este disponibil in orice statie de tramvai.

Adresez, pe aceasta cale, un raspuns autoritatilor locale, cu privire la calitatea serviciilor de deratizare din Ploiesti. Rog reprezentantii Primariei Ploiesti sa ne furnizeze informatii referitoare la perioada in care s-a facut ultima deratizare in zona de vest a orasului, ce substante s-au folosit si, mai ales, cati bani s-au cheltuit de la bugetul local pentru aceste servicii.

Este IMPOSIBIL ca, dupa deratizare, sobolanii sa devina mai puternici si mai lipsiti de frica, ajungand sa umble liberi printre oameni, pe masini, PRIN INTERIORUL MASINILOR!

Voi formula o plangere pe aceasta tema si Directiei de Sanatate Publica, pentru ca aceste "activitati" ale sobolanilor ne pun in pericol sanatatea noastra si a copiilor care, observ, ca isi desfasoara joaca printre vietuitoare purtatoare de boli grave. Multumesc!"

Ph-online.ro va solicita un punct de vedere operatorului de dezinsectie Coral Impex Ploiesti si Primariei Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.