TABEL cu localitatile care primesc bani de la Consiliul Judetean Prahova pentru lucrari derulate in PARTENERIAT

Publicat in Eveniment 21 Septembrie 2015 Actualizat: 21 Septembrie 2015 1292 ori
Google+ WhatsApp
TABEL cu localitatile care primesc bani de la Consiliul Judetean Prahova pentru lucrari derulate in PARTENERIAT

In urma sedintei de astazi a consilierilor judeteni, 52 de primarii din Prahova vor primi fonduri pentru efectuarea de lucrari in parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova.

 

85 de comune si orase din Prahova vor beneficia, asadar, de fonduri destinate realizarii unor lucrari de infrastructura. Printre acestea se numara lucrari de canalizare sau extindere a retelelor de apa potabila, reabilitari ale drumurilor, sau reparatii ale diferitelor cladiri importante, scoli, sedii de Primarie, etc.

Suma totala alocata de Consiliul Judetean Prahova pentru indeplinirea acestor proiecte se ridica la totalul de 18,3 milioane de lei.

Ph-online.ro va pune la dispozitie tabelul cu localitatile asociate Consiliului Judetean Prahova si sumele aferente fiecarei primarii in parte (galeria foto de mai sus).

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.