Tatăl prahoveanului condamnat la MOARTE în Malaezia merge să-l viziteze

Publicat in Eveniment 12 Mai 2015 627 ori
Google+ WhatsApp
Tatăl prahoveanului condamnat la MOARTE în Malaezia merge să-l viziteze
Tatăl prahoveanului condamnat la MOARTE în Malaezia merge să-l viziteze

Tatăl lui Ionuţ Gologan tresare ori de câte ori sună telefonul. Aşteaptă cu sufletul la gură, de la o săptămână la alta, veşti de la fiul său, închis de peste trei ani, la mii de kilometri depărtare, într-una dintre temutele puşcării malaysiene. Şi nu oricum, ci cu o sentinţă cumplită: condamnarea la moarte.

 

”Am vorbit şi eu cu Ionuţ, tot vineri. Eram în drum spre emisiunea lui Măruţă, de la ProTV, unde am fost invitat împreună cu domnul avocat Sarchizian. Ionuţ îmi zicea că nu-l mai mută în cealaltă închisoare pentru că a refuzat. Spunea că e bine, deocamdată. Urmează să ajung eu la el peste vreo două săptămâni. S-a oferit, în direct la Măruţă, să-mi cumpere bilet de avion şi să-mi plătească şi cazarea la un hotel în Malaysia o fată din Belgia, Alina Puşcaş. I-am mulţumit. Ionuţ nu ştie deocamdată. Aş vrea să-i fac o surpriză, să ajung chiar de ziua lui”, a declarat tatăl lui Ionuț.

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.