Scrisoarea unui parinte din Ploiesti: Spatiul de joaca din Parcul "Mihai Viteazul", un PERICOL pentru copii!

Publicat in Eveniment 20 Aprilie 2015 3158 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoarea unui parinte din Ploiesti: Spatiul de joaca din Parcul "Mihai Viteazul", un PERICOL pentru copii!
Scrisoarea unui parinte din Ploiesti: Spatiul de joaca din Parcul "Mihai Viteazul", un PERICOL pentru copii!

Numai parinte sa nu fi, sa trebuiasca sa-ti duci copilul in asemenea locuri de joaca...

 

O confirma din plin un cititor al ziarului nostru care ne-a trimis la redactie un mesaj pe care il recomandam autoritatilor locale. Barbatul reclama conditiile deplorabile de care "beneficiaza" copiii care merg la joaca in Parcul "Mihai Viteazul":

Din cate stiu, locul de joaca din Parcul Mihai Viteazu este singurul loc de joaca din centrul Ploiestiului, nu stiu cati copii sunt in aceasta zona insa va pot spune cu siguranta ca locatia este foarte aglomerata. Pe langa acest lucru, pardoseala, instalatiile, toboganele, leaganele sunt intr-o stare deplorabila, punand in pericol copiii. Sunt instalatii vechi si foarte vechi pe care le vopsiti doar in fiecare an, o munca facuta de mantuiala si probabil cu costuri astronomice. Daca nu va plimbati prin centru ca sa constatati acest lucru, gasiti mai jos cateva imagini surprinse ieri:
 
Inline image 1
Inline image 2
 
 
Iar asa arata locul de joaca din Parcul Cismigiu tot anul acesta :
 
Inline image 1
 
Concluzia o trageti singuri, ideea este ca se poate daca se vrea, daca exista respect fata de cetateni si daca sunt si alte interese in afara de cele personale ( a se citi spaga, furat...).
 
Desi majoritatea ocupati un scaun pe criterii politice fara nici o competenta tehnica in domeniul pe care il administrati, aveti totusi posibilitatea sa va dovediti macar un spirit civic minim printr-un efort de a schimba fata acestui oras gri si mizerabil in care traiesc si copiii dumneavoastra. 
 
In speranta ca prin institutiile publice din Ploiesti mai exista cateva capete luminate care inteleg gravitatea problemei de mai sus,
 
Fara nici un respect fata de eforturile institutiilor locale din Ploiesti,
 
Cu profund dispret si regret,
 
 
Emil M.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.