Comunicat Dalkia: Cand se opreste caldura

Publicat in Eveniment 01 Aprilie 2015 1025 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat Dalkia: Cand se opreste caldura
Comunicat Dalkia: Cand se opreste caldura

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului Dalkia, sezonul de încălzire se poate încheia numai dacă timp de 3 zile consecutiv, în intervalul 18.00- 06.00, temperaturile exterioare depășesc media de + 10 °C, conform Hotărârii de Guvern 425 din 1994. Condițiile legale pentru încheierea sezonului nu au fost încă îndeplinite.

 

Deși temperaturile diurne au crescut simțitor în ultima perioadă, pe timpul nopții ele rămân scăzute, astfel încât disconfortul termic se poate instala foarte ușor în interiorul apartamentelor rămase neîncălzite.

Dalkia continuă să monitorizeze, în permanență, ca și până acum, evoluția datelor meteo pe care le primește de la INMH, în vederea respectării legislației în vigoare.

Pentru toate punctele termice și modulele automatizate, exploatate de societatea noastră, alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13, 5°C și repornește când aceasta scade sub pragul menționat.

Centrul de Apel Dalkia: numerele de telefon: 0 800 800 255 și 0244 408 888. E-mail: [email protected]

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.