Festivalul Internaţional de Film Ploieşti, găzduit de Afi Palace Ploieşti

Publicat in Eveniment 12 Februarie 2015 804 ori
Google+ WhatsApp
Festivalul Internaţional de Film Ploieşti, găzduit de Afi Palace Ploieşti
Festivalul Internaţional de Film Ploieşti, găzduit de Afi Palace Ploieşti

In perioada 19-22 februarie 2015, AFI Palace Ploiesti va gazdui Festivalul International de Film Ploiesti, aflat la cea de-a IV-a editie.

 

Evenimentul va fi organizat de Parcfilm si de Fundatia Comunitara Prahova, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu AFI Palace Ploiesti, Cinema City, Helen Film si BRD -Groupe Société Générale.

PIFF 2015 va aduce in AFI Palace Ploiesti cele mai noi si provocatoare scurtmetraje, apartinand genurilor SF, horror, thriller si actiune.

Anul acesta s-au inscris din 42 de tari peste 600 de productii, dintre care 21 s-au calificat in competitia oficiala.

Printre acestea se numara productii ce vor fi difuzate in premiera nationala si mondiala, precum „In timp ce zburau catre Luna”, un scurtmetraj produs in Serbia, a carui echipa va fi prezenta la festivalul din acest an.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.