Patru tinere se prostituau în zona Cablului Românesc din Ploieşti

Publicat in Eveniment 06 Februarie 2015 2503 ori
Google+ WhatsApp
Patru tinere se prostituau în zona Cablului Românesc din Ploieşti
Patru tinere se prostituau în zona Cablului Românesc din Ploieşti

Polițiști din cadrul Secţiei 2 Ploiești au desfăşurat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a faptelor de prostituţie şi a cerşetoriei.

 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de totală de aproximativ 2.500 de lei. Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru o infracțiune de cerșetorie.

În zona parcării unui supermarket, în jurul orei 17.45, o patrulă de siguranță publică a depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, care, ţinând de mână un minor în vârstă de 9 ani, apela la mila trecătorilor cărora le solicita diverse sume de bani.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unui minor în scopul cerşetoriei.

În jurul orei 18.30, pe Bd. Republicii din Ploieşti, în zona Cablul Românesc, au fost depistate patru tinere, care urmăreau să întrețină raporturi sexuale în scopul obţinerii de foloase materiale.

Cele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în sumă totală de 2.000 de lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.