Prostituatele din Ploiești vor fi puse să muncească în folosul comunității

Publicat in Eveniment 16 Ianuarie 2015 3769 ori
Google+ WhatsApp
Prostituatele din Ploiești vor fi puse să muncească în folosul comunității
Prostituatele din Ploiești vor fi puse să muncească în folosul comunității

Prostituate din Ploieşti au acumulat datorii de aproape un milion de lei către bugetul local, prin neplata amenzilor primite din partea poliţiştilor.

 

La Ploieşti, în topul datornicilor se numără câteva prostituate care au de plată amenzi de aproape un milion de lei. Pentru a nu acumula debite la bugetul local, autortăţile locale pot solicita transformarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii.

„Noi am demarat deja procedurile în acest sens. Încercăm ca aceste amenzi să se transforme în muncă în folosul comunităţii. Singura problemă este că soluţia poate fi dată cu acceptul persoanei care a acumulat debite”, a declarat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploieşti, pentru observatorulph.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.