Campanie de depistare a cancerului la sân, la Penitenciarul de Femei Târgşor

Publicat in Eveniment 14 Octombrie 2014 2322 ori
Google+ WhatsApp
Campanie de depistare a cancerului la sân, la Penitenciarul de Femei Târgşor
Campanie de depistare a cancerului la sân, la Penitenciarul de Femei Târgşor

In cadrul campaniei „Sunt femeie orice-ar fi”, organizata de Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania (A.P.O.R.), cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetul Prahova si Colegiului Medicilor Prahova, marţi, ora 14.00, a avut loc o actiune de constientizare a importantei depistarii precoce a aparitiei cancerului la san, la Penitenciarul de Femei Targsor.

 

La actiune au participat Rodica Paraschiv, prefectul judetului, Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R., Ileana Constantiniu, medic primar oncolog in cadrul Spitalului Municipal Campina, comisar-sef Florin Stanciu, directorul Penitenciarului de Femei Targsor, (care a avut un rol important in pregatirea si buna desfasurare a acestui eveniment), si cadre angajate din institutie.

La aceasta actiune au fost prezente un numar de 37 de femei aflate in detentie.

In etapa a doua a acestei actiuni se vor efectua examene de specialitate, ecografii de san gratuite pentru persoanele susceptibile de a avea afectiuni la san.

Scopul campaniei a fost prezentat de Rodica Paraschiv, prefectul judetului iar obiectivele au fost definite de Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R..

Prezentarea medicala a fost sustinuta de doamna doctor Ileana Constantiniu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.