Razii ale poliţiştilor ANTIDROG în cluburile din Ploieşti

Publicat in Eveniment 28 Septembrie 2014 Actualizat: 28 Septembrie 2014 729 ori
Google+ WhatsApp
Razii ale poliţiştilor ANTIDROG în cluburile din Ploieşti
Razii ale poliţiştilor ANTIDROG în cluburile din Ploieşti

Poliţiştii antidrog din Prahova au efectuat, în noaptea de 27/28 septembrie, mai multe razii în cluburile din Ploieşti pentru depistarea consumatorilor de substanţe interzise, potrivit surselor ph-online.ro.

 

Mai multe echipaje ale poliţiei au fost prezente în cluburile ploieştene, printre care Zappa Club şi Sky Club, pentru identificarea tinerilor care deţin şi consumă droguri.

Potrivit legislaţiei privind sancţionarea traficului şi consumului de droguri, "cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi".

Dacă faptele au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.