Jurnalistul ploiestean Bogdan Stoica a inceput colaborarea cu psnews.ro

Publicat in Eveniment 06 Septembrie 2014 3056 ori
Google+ WhatsApp
Jurnalistul ploiestean Bogdan Stoica a inceput colaborarea cu psnews.ro
Jurnalistul ploiestean Bogdan Stoica a inceput colaborarea cu psnews.ro

Jurnalistul si bloggerul ploiestean Bogdan Stoica, fondatorul Ph-online.ro, dar si a altor publicatii de stiri locale, a inceput o colaborare profesionala cu unul dintre cele mai obiective ziare online de stiri din Romania, www.psnews.ro

 

 

 

Materialele semnate de Bogdan Stoica pot fi gasite in sectiunea "Editoriale" a publicatiei psnews.ro. Printre colegii de sectiune ai ploiesteanului se numara cunoscuti oameni de media si politicieni din Romania precum Razvan Savaliuc, Silviu Manastire, Petre Roman, Monica Tatoiu, etc.

 

Cine se afla in spatele PSnews.ro

 

"Echipa psnews.ro este formată dintr-un grup de jurnalişti care nu sunt mulţumiţi doar cu ceea ce aud în conferinţele de presă, de ceea ce citesc în comunicatele sau declaraţiile oficiale ale politicienilor, ci vă prezintă spusele şi faptele oamenilor ce compun clasa politică aşa cum sunt ele… necenzurate de consilieri, netrecute prin filtru de partid, necosmetizate. Pe scurt, noi vă prezentăm ştirea, dvs trageţi singuri concluziile.", se arata in sectiunea "Despre noi" a site-ului.

 

Cine este Bogdan Stoica

 

"Ploiestean. Imi place aici, am avut cateva ocazii sa plec si-am zis pas. Jurnalist. Old style, din generatia care n-avea masina, mobil, acreditari, suport juridic. Blogger. Pentru ca imi place sa scriu. Consultant. Dau sfaturi bunicele, zic unii. Fotograf. Mi se pare genial cum poti opri timpul intr-o fotografie."

 

Cel mai recent material postat de Bogdan Stoica pe site-ul psnews poate fi accesat aici.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.